nieuws

Festival a/d Maas

Mosae Forum bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren met het Festival a/d Maas, te beginnen op zaterdag 29 juli. Op een bijzondere concertlocatie direct aan de Maas zal het JeugdOrkest Nederland de aftrap geven voor hun zomertournee 2017.

Lees verder

Hoe overbrug jij de verkeershinder?

Van 7 tot 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht afgesloten. Dat zorgt voor verkeershinder en drukte op verschillende routes in en om de stad. Pak daarom de fiets, e-bike, trein, bus of reis via een P+R. Dan heb je minder last van hinder. 

Lees verder

Buiten begint bij Bever

De geschiedenis van Bever begon in 1977 toen Fred van Olphen het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Het winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam “Bever Zwerfsport” was al direct na de start een groot succes. Inmiddels zijn er zo’n 40 winkels in Nederland, waar de beste outdoormerken verkocht worden voor iedereen die houdt van actief buiten zijn en het beste uit zichzelf wil halen.

Lees verder

Bever komt naar Mosae Forum

Eind april opent Outdoorspecialist Bever een vestiging in Mosae Forum Maastricht. De winkel van 1.300m2,  komt in de unit waar voorheen Intersport was gevestigd. 

 
Lees verder

De zusjes van Subway Mosae Forum

Subway Mosae Forum is wat je zou kunnen noemen een echt familiebedrijf. Maar liefst 3 zusjes werken op deze locatie. Zoraida, Nereida en Deborah. Deborah is de leider van dit bijzondere team.

Lees verder

Beleving tussen Markt en Maas

Markt & Maas Experience
Ontdek Mosae Forum op een geheel andere manier! 

Elke woensdag kun je om 10:30 uur deelnemen aan een verrassende rondleiding door Mosae Forum. Ontdek de historie, het ontstaan en de ontwikkelingen tot op de dag van vandaag. De lokale gids neemt je mee in de gewelvenkelders en laat je Mosae Forum op een geheel andere manier zien!

 

Lees verder

Valentijns Actie

Mosae Forum verloot een romantische verwendag t.w.v. €1.000,-

Valentijnsdag is de ideale dag om je geliefde romantisch te verrassen met wat lekkers, een mooie bos rode rozen of een lekker dinertje. En als je Valentijn nog niet weet dat je gek op hem of haar bent, dan is dit je kans om hem of haar dat te laten weten!

Mosae Forum helpt je om die ervaring dit jaar onvergetelijk te maken. Want wat is nu leuker dan je Valentijn te vertellen dat je gek op hem of haar bent? Doe dat op een romantische manier, bijvoorbeeld door het zingen van een serenade of het voordragen van een mooi liefdesgedicht. Zet dit op onze Facebook pagina, dan maak je kans op een romantische verwendag ter waarde van maar liefst €1.000,-.

Lees verder

Chocolade maakt gelukkig!

Bij het betreden van de winkel aan de Markt 52 krijg je direct een goed gevoel. De zoete geur van chocolade hangt in de winkel en de mooie creaties lachen je toe. Rousseau Maastricht Centrum is een prachtige zaak met de heerlijkste bonbons en pindarotsjes en boordevol eetbare cadeauartikelen van chocolade.

Lees verder

Kerst Forum

Uniek! Dat is wat Mosae Forum realiseert gedurende het Magisch Cultuur Festival. Vanaf woensdag 7 december tot en met zondag 8 januari zal in Mosae Forum een pop-up theater verrijzen onder de naam Kerst Forum. Een tijdelijk theater met muziek, theater en film.

Lees verder

Open32 heeft heel wat meer dan 32 vierkante meters

Open32 is een multibrandstore met meer dan 60 winkels in Nederland, België en Duitsland. De collectie bestaat voornamelijk uit jeans en casual kleding. Open32 mag  met recht een Multibrandstore genoemd worden want er worden merken als G-Star, Dept, PME Legend, Replay, Vero Moda, Silver Creek en Hilfiger Denim verkocht. Het merk Silver Creek is exclusief te koop bij Open32.

Lees verder