133, een trendy kledingzaak

133, een trendy kledingzaak met een eenvoudige maar doeltreffende naam. We spreken misschien wel de jongste zelfstandig ondernemer van Mosae Forum; Jeroen Slierendrecht (28).

Na een enorm druk weekend is Jeroen de dag voor ons gesprek nog even naar Amsterdam gereden om de voorraad aan te vullen. Zijn zaak is hip en trendy en dat straalt Jeroen zelf ook uit. Na een aantal omzwervingen heeft Slierendrecht toch zijn hart gevolgd en de stoute schoenen aangetrokken om een eigen modewinkel te beginnen. Ondanks een opleiding Elektrotechniek en een job bij Defensie is zijn passie toch echt mode. Als hij klanten volledig mag kleden dan is dat ‘echt vet’, aldus Jeroen die helemaal straalt als hij hierover spreekt.

Familieman Jeroen kreeg de kans om de zaak Antony Morato over te nemen van zijn toenmalige schoonbroer en schoonzus. Omdat Antony Morato alleen herenkleding verkoopt moest hij wel de naam van de zaak veranderen.

“Lekker met plezier, 7 dagen in de week hard werken”, dat is waar hij zich goed bij voelt. Hij hoopt ooit een tweede zaak te openen, misschien wel met alleen kinderkleding van de merken die hij nu ook verkoopt.

Nog steeds loopt het merk, waar het allemaal mee is begonnen; Antony Morato heel goed. Klanten komen er vaak speciaal voor terug. Maar ook de overige merken Pure White, My Brand en voor de dames Glamorous, Lofty Manner en Sixth June vallen erg in de smaak bij de met name vaste klanten van zijn zaak op het adres… en nu komt het: Mosae Forum 133.

Mosae Forum 133, 6211 DT Maastricht
T +31(0)43-325 57 77

Overzicht