50|50 Store; een bezoek meer dan waard!

Bij de entree van de winkel 50|50 STORE MAASTRICHT verwacht je het niet, maar na binnenkomst weet je gewoon niet wat je ziet. 50|50 Store is een ‘grote boetiek’ of zoals je wilt, een ‘klein warenhuis’.

Je treft er kleding aan voor dames en heren, maar ook schoenen, sieraden, accessoires voor in huis, een lunchroom en zelfs een heuse kapsalon. Wie had dat gedacht?
De 50|50 Store ligt op de benedenverdieping van Mosae Forum en de ingang valt niet direct op, maar wat zal je, na binnenkomst versteld staan van het ruime aanbod. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over het unieke concept dat er achter steekt.

Wist je bijvoorbeeld dat de 50|50 Store eigendom is van het Leger des Heils? Waarschijnlijk niet. In de winkel, met als motto ‘together we are one’ zijn naast reguliere verkopers ook medewerkers actief met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen hier de kans om werkervaring op te doen.

De winkel bestaat inmiddels 5 jaar en heeft naast de vestiging in Maastricht ook een filiaal in Rotterdam en in Amsterdam. Maastricht is de ‘concept-store’ van deze unieke keten en heeft een eigen uitstraling en een ander aanbod. Naast het uitgebreide assortiment (alles van top tot teen) is de ligging van deze winkel ook nog eens uniek. Je kijkt je ogen uit in de gewelfkelders van Mosae Forum en je waant je in een andere wereld. 50|50 Store; een bezoek meer dan waard!

Gubbelstraat 8-10, 6211 CG Maastricht

T +31(0)43-310 17 65, www.5050store.nl

Overzicht