Afwijkende winkelopeningstijden Heiligdomsvaart

Afwijkende winkelopeningstijden Maastricht in de weekenden van de Heiligdomsvaart 

Van 24 mei tot en met 3 juni vindt dit jaar de 55e editie van de Heiligdomsvaart plaats in Maastricht, met als thema: ‘Doe goed en zie niet om’. 

Veel bezoekers 

De ervaring na vorige edities heeft geleerd dat gedurende de weekenden van de Heiligdomsvaart, Maastricht veel bezoekers mag verwelkomen. Naast het overweldigende programma dat de organisatie van de Heiligdomsvaart biedt, zullen de winkels in centrum Maastricht hun openingstijden tijdens de twee weekenden aanpassen. Hiermee wordt recht gedaan aan de traditionele religieuze ommegangen om deze op gepaste wijze te doen plaatsvinden.

Afwijkende openingstijden

Op beide zondagen 27 mei als 3 juni geldt dat de winkels in de stad, uit respect voor deze religieuze traditie, gesloten moeten zijn tot 17.00 uur. Op beide zondagen zal een deel van de winkels hun deuren van 17.00 uur tot 20.00 uur openen voor alle bewoners en bezoekers in Maastricht.

Tijdens de Heiligdomsvaart zijn alle parkeervoorzieningen goed te bereiken voor bezoekers die naar Maastricht komen. Zie www.parkeren-maastricht.nl

Voor meer informatie over de Heiligdomsvaart, zie www.heiligdomsvaartmaastricht.nl

 

Overzicht