Buiten begint bij Bever

De geschiedenis van Bever begon in 1977 toen Fred van Olphen het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Het winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam “Bever Zwerfsport” was al direct na de start een groot succes. Inmiddels zijn er zo’n 40 winkels in Nederland, waar de beste outdoormerken verkocht worden voor iedereen die houdt van actief buiten zijn en het beste uit zichzelf wil halen.

Steffi Lemmens is de Store Manager in de nieuwe winkel in Mosae Forum. Steffi werkt al langere tijd bij Bever en komt van de vestiging in Scharn. Raissa van den Hove is de Assistant Store Manager en ook zij komt van de vestiging in Scharn.

“In totaal zijn er 5 personen vanuit Scharn naar Mosae Forum gekomen en 14 medewerkers zijn helemaal nieuw aangetrokken”, aldus Raissa. Raissa geniet van haar werk maar zodra ze vrij heeft is ze actief bezig. “Werken is binnen, dus daarnaast ben ik het liefste zoveel mogelijk buiten.”

Je kunt de Bever vestiging opdelen in een 6-tal afdelingen. Zo is er de afdeling met kleding die je weer kunt opsplitsen in lifestyle en technische kleding. Dan de afdeling wandelen met een groot assortiment wandelschoenen. Opvallend item in de winkel is de berghelling. Op die helling kun je snel testen of je wel de juiste schoenmaat hebt. Dan is er de afdeling klimmen met alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te gaan klimmen. De afdeling kamperen heeft een breed assortiment slaapzakken, tenten en slaapmatten. De slaapmatten en –zakken kun je ter plekke in de winkel uitproberen. De afdeling rugzakken kent een ongekend groot assortiment van Daypacks (9 liter) tot Backpacks van 80 liter en meer. Ten slotte is er de afdeling travel met naast een selectie reisgidsen, allerlei accessoires (van reisstekkers tot anti-insectenmiddelen).

We spreken een aantal medewerkers zoals Caroline Seuren, Rens Schreurs, Wouter Bijl, Irene Rothuizen en Edwin Dasselaar. Alle medewerkers hebben één ding gemeen: ze houden van actieve en avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht. Caroline werkt nu zo’n 7 jaar bij Bever. Caroline is een echte backpacker. Haar eerste ervaring met Bever was het kopen van de juiste uitrusting voor de backpack-vakantie naar Chili. Rens Schreurs werkt pas sinds de opening van de winkel in Mosae Forum bij Bever, maar zit hier helemaal op zijn plek. Rens is een echte ‘buitenman’ met passie voor klimmen, abseilen en ‘klettersteigen’. Edwin Dasselaar is de sportman van de groep. Edwin is een triatleet en vorig jaar heeft hij deelgenomen aan Ironman in Maastricht. Over een aantal jaar hoopt hij deel te nemen aan het WK Ironman in Hawaii.

De enthousiaste en deskundige Bevers heten je van harte welkom.

De winkel in Mosae Forum is 1.500 m² groot, verdeeld over 2 verdiepingen.

Bever Mosae Forum is dagelijks geopend van 09u30 tot 18u00 (maandag en zondag vanaf 12u00 en donderdag tot 21u00).

 

Overzicht