De huiskamer van Mosae Forum

Volgend jaar bestaat Grand Café Centre Ville 10 jaar. In die 10 jaar is de zaak uitgegroeid tot “de huiskamer van Mosae Forum”. Aan de kop van het winkelcentrum aan de Maaszijde ligt dit mooie café met 70 zitplaatsen binnen en maar liefst 92 stoelen op het riante terras.

Veel ondernemers uit het winkelcentrum en het aangrenzende gemeentehuis zijn hier een graag geziene gast. Armand Pilet geeft aan dat maar liefst 60 procent van zijn gasten “vaste gast” is waarvan de helft ‘locals’.

Vanaf 09u00 kun je bij Centre Ville terecht voor een goede kop koffie, zoals bijvoorbeeld één van de toppers; Caffè Latte Macchiato. 3 Keer per jaar is er een nieuwe lunch- en dinerkaart met 40 procent nieuwe gerechten. Armand is trots op zijn assortiment: “Alles is huisgemaakt – met uitzondering van het ijs – en 6 dagen in de week worden de ingrediënten vers geleverd”. Er zijn regelmatig wisselende speciaal-bieren op de tap en ook kun je hier bijvoorbeeld terecht voor maar liefst 5 soorten Gin en 5 Whisky’s.
Promotiefeesten, bruiloften, borrels, jubilea… het is allemaal mogelijk in dit stijlvolle Grand Café met ruimte voor maximaal 250 feestende gasten.

Armand heeft 20 medewerkers in dienst waarvan 6 fulltimers. Hij werkt graag met leerlingen die wat meer aandacht nodig hebben. Zo heeft hij leerlingen van het Leeuwenborgh College die hij sociale vaardigheden bijbrengt en een kans geeft om een plekje te vinden binnen de maatschappij. Vanwege het succes gaat hij op korte termijn op deze school gastcolleges geven.

Grand Café Centre Ville kijkt uit naar de komst van de Tram waarvan de (voorlopige) eindhalte bij Mosae Forum komt te liggen. De Tram zal zeker goed zijn voor het winkelcentrum en niet te vergeten voor het Grand Café!

Mosae Forum 163, 6211 DT Maastricht
T +31(0)43-356 00 09, www.grandcafe-centreville.nl

Overzicht