Een totaal vernieuwde The Sting!

De eerste winkel van The Sting is in 1982 geopend in Tilburg door Herman Franzen. Franzen – nog steeds de eigenaar van het bedrijf – begon die eerste zaak met een groep vrienden. En dat ‘werken met vrienden’ is bij het bedrijf, met inmiddels ruim 90 winkels nog steeds de filosofie.

De medewerkers bepalen de sfeer in de winkel en werken – vaak zijn ze dat ook – als een groep vrienden.

Elke ochtend zodra de winkel open gaat verzamelen alle medewerkers zich bij de kassa en drinken dan samen een kop koffie. Klanten die binnenkomen mogen gewoon aanschuiven. Even de dag goed samen beginnen. Een van de weinige verplichte regels van Herman Franzen.

We spreken de shopmanager Manuel Stille in de totaal vernieuwde winkel in Mosae Forum. Tien jaar geleden is hij hier begonnen als parttime medewerker tijdens zijn studie aan de Hogeschool Zuyd. “Ik vond de sfeer bij The Sting altijd al geweldig en na mijn studie werd ik al snel floormanager op de herenafdeling. Niet lang daarna kreeg ik de kans om assistant shopmanager te worden. Na een kort uitstapje als shopmanager in onze winkel in Hasselt en later in Venlo kwam de positie vrij als shopmanager van de winkel waar mijn avontuur bij The Sting begon!”, zegt Manuel met een tevreden smile op zijn gezicht.

De winkel in Maastricht is de tweede vestiging in de nieuwe look & feel. De eerste winkel met deze nieuwe uitstraling ligt - maar dat is logisch – in Tilburg.

“Wij zijn er heel trots op dat wij als tweede winkel dit concept voeren. We krijgen ontzettend veel positieve reacties en complimenten over de nieuwe uitstraling en indeling van de winkel”, aldus Manuel. 

Met een brede collectie voor mannen en vrouwen vind je bij The Sting een outfit voor elke gelegenheid. 

Overzicht