Mickey Brown’s; food that makes you feel good!

In de Hoenderstraat moet je zijn voor heerlijke, gezonde en bovenal verse producten. Eerlijke fairtrade koffie, lekkere sandwiches, gezonde drankjes en dan ook nog eens allemaal van lokale leveranciers; een perfect concept!

Dat blijkt ook wel want inmiddels heeft Mickey Brown’s een zusje in de Wyckerbrugstraat in Wyck. Shopmanager Maud Steijns spreekt trots over haar daily deli in het volgens haar mooiste stukje Mosae Forum.

Dagelijks worden vanaf 04u00 ’s ochtends alle gerechten vers bereid. Vanaf 08u00 kun je dan – nog voordat de overige winkels opengaan - terecht voor je eerste kop koffie.
Vanaf 10u00 is het doorgaans lekker druk omdat ook de medewerkers van de winkels in het winkelcentrum massaal even langskomen om de werkdag goed te beginnen. Ook tijdens de lunchtijd is het druk maar omdat er ook voorverpakte broodjes en drankjes worden verkocht hoef je nooit lang te wachten als je weinig tijd hebt.
Mickey Brown’s in Mosae Forum is de pilot store van de keten die op termijn als franchise formule door het land (en ver daar buiten) zal gaan.

In deze foodshop is Engels de voertaal, maar dat is niet zo vreemd als je weet dat het merendeel van de werknemers (internationale) student in Maastricht is.
Broodjes zijn er al vanaf €3,80 en met een lunchdeal heb je al een broodje en frisdrank naar keuze voor €4,95. Deze deli is dus een ideale stop tijdens het shoppen in Mosae Forum.

Hoederstraat 32-34, 6211 EM Maastricht
T: +31(0)43-311 73 16, www.mickeybrowns.nl

Overzicht