Open32 heeft heel wat meer dan 32 vierkante meters

Open32 is een multibrandstore met meer dan 60 winkels in Nederland, België en Duitsland. De collectie bestaat voornamelijk uit jeans en casual kleding. Open32 mag  met recht een Multibrandstore genoemd worden want er worden merken als G-Star, Dept, PME Legend, Replay, Vero Moda, Silver Creek en Hilfiger Denim verkocht. Het merk Silver Creek is exclusief te koop bij Open32.

Filiaalmanager Roger Schrooten is trots op zijn nieuwe winkel en het concept van Open32. Roger: “Omdat we veel verschillende merken verkopen kunnen we iedereen iets bieden. Onze nieuwe winkel in winkelcentrum Mosae Forum ligt op een geweldige locatie. We hebben een hele brede etalage en daardoor een erg open karakter”. 

Wat ooit in de zeventiger jaren in Arnhem als een boetiek van 32m2 begon is inmiddels uitgegroeid tot een keten van ruime kledingwinkels. Omdat de nieuwe winkels groter waren dan 32m2 was ook de naam Boetiek niet meer echt van toepassing. Vanwege de laagdrempeligheid en het al eerder genoemde open karakter werd gekozen voor de nieuwe naam Open32. “We krijgen vaak de vraag naar de betekenis van onze naam en het is heerlijk om te zeggen dat we nog steeds de service en aandacht kunnen bieden van een boetiek van slechts 32m2 ondanks dat onze winkel nu heel wat meer vierkante meters telt”, aldus Roger. 

Roger (42) werkt al heel wat jaren in de mode. Hij is begonnen in gespecialiseerde sportzaken maar na de overstap naar Men@Work voelt hij zich ook erg thuis in de mode. “15 jaar geleden ben ik begonnen bij Five Pocket in Heerlen. Na een aantal jaren ben ik Filiaalmanager geworden van Five Pocket Maastricht. Five Pocket en de Original Levis Stores zijn in de negentiger jaren overgenomen door Open32 en onder de naam Blue32 verder gegaan. Roger is bij Open32 in de Muntstraat gaan werken als Filiaalmanager. Roger: “Een nieuwe vestiging openen is natuurlijk heel bijzonder en toen de plannen voor deze tweede vestiging in Maastricht concreet werden was dit voor mij een mooie nieuwe uitdaging. Het team bestaat momenteel uit 6 medewerkers. Wij zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste verkopers. Dus kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek”.

Zelf draagt Roger graag Silver Creek. “Silver Creek is ons private brand en naast het feit dat ik hier best trots op ben is de pasvorm van Silver Creek mij op het lijf geschreven. Het Silver Creek label ‘Madness’ doet het ook erg goed. Dit label is zoals de naam al aangeeft iets gewaagder en gekker dan Silver Creek”, zegt Roger met een grote glimlach op zijn gezicht. 

Open32 Mosae Forum is dagelijks geopend van 09u30 tot 18u00. Maandag en zondag vanaf 12u00 en donderdag tot 21u00.

 

 

 

 

 

Overzicht