Oudejaarsconcert met Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang een van de top zangeressen van Nederland. De tweeëntwintig jarige zangeres Davina Michelle werd bij het grote publiek vooral bekend met haar vertolking van P!nk’s ‘What about us’. Ze combineert Pop en Soul tot een smaakvolle mix om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloedt en energie geeft. Dit jaar sluiten ze 2018 af met een spetterend optreden tijdens Magisch Maastricht! 

Het verhaal van Trijntje begon allemaal toen zij samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis op jonge leeftijd de popgroep Total Touch oprichtte. Later werd Trijntje succesvol als solozangeres. Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums en zong met grote namen als Queen, Andrea Bocelli, Burt Bacharach, Lionel Richie, etc.

Voorafgaand aan het optreden van Trijntje en Davina Michelle kunt u genieten van een gevarieerd voorprogramma met Planet-T & Hans Dulfer.

Programma zondag 30 december:

13.30 - 14.30 Planet-T & Hans Dulfer   

Hans Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige saxofonist. Jarenlang opereert hij als podiumdier en komt het maken van platen op de tweede plaats. Als hij daar in de jaren negentig serieus werk van maakt, volgt grootschaliger succes in Nederland en zelf in Japan.

Planet-T is de verzamelnaam van Coen van Dam als producer van dancetracks en C. v. D. als jazzpianist. Hierin worden beide disciplines gecombineert met als uitkomst een swingende live-act.

15.00 - 15.30 Davina Michelle  

16.00 – 16.40 Trijntje Oosterhuis

 

Overzicht