nieuws

Pieten Forum

Elk jaar verblijft Sinterklaas op zijn Pakjesboot in Maastricht. De stichting Sinterklaas aan de Maas helpt hem om zoveel mogelijk kinderen te ontvangen op de boot. Ook dit jaar nemen zijn Pieten hun intrek in het Pieten Forum.

Lees verder

Live Coocking

Op vrijdag 2 november a.s. verrassen de food ondernemers in Mosae Forum je met een gratis proeverij. Je kunt komen genieten van de producten van Traiteur Saveurs, Slagerij Van Melik, Turquoise Mosae Gusto, Jumbo en Amazing Oriental. De ondernemers verwelkomen je graag op de benedenverdieping vanaf 10u00.

Lees verder

Frozen Movements

Frozen Movements is een pop up foto expositie van Petra Teeuwsen. Petra Teeuwsen heeft haar passie voor fotografie tijdens een reis door Tibet ontdekt in 2007, via het oog van een toen analoge camera. Gevormd door 35 jaar danservaring is zij de fotovakschool gaan volgen. Sindsdien streeft zij naar het kunnen pakken en beleven van het moment. De passie voor dans inspireert haar tot het maken van eigen werk in samenwerking met de danser. 

Lees verder

HET PARCOURS 2018: CULTUUR, SMAAKT NAAR MEER

Mosae Forum staat tijdens HET PARCOURS zondag 9 september van 12.00 tot 18.00 uur geheel in het teken van Jong Talent. Kunstbende Limburg zal de hele middag aanwezig zijn en verschillende optredens verzorgen. Daarnaast vinden er spectaculaire dansshows plaats van Dansschool Reality en Dansstudio Switch. 

Lees verder

CASA is geopend

Sinds kort is CASA geopend in Mosae Forum. De winkel met betaalbare feelgoodproducten voor in en rond het huis. CASA, heerlijk thuis!

Lees verder

FashionClash in Mosae Forum

Research presentation of the project: “Dialogue between Fashion and Death: Redesigning the Fashion Narrative”
By Nina Willems

In our fountain By Koen Verheijden, Kimberly Afua Agyarko & Roann Postma

 

 

Lees verder

Afwijkende winkelopeningstijden Heiligdomsvaart

Afwijkende winkelopeningstijden Maastricht in de weekenden van de Heiligdomsvaart 

De ervaring na vorige edities heeft geleerd dat gedurende de weekenden van de Heiligdomsvaart, Maastricht veel bezoekers mag verwelkomen. Naast het overweldigende programma dat de organisatie van de Heiligdomsvaart biedt, zullen de winkels in centrum Maastricht hun openingstijden tijdens de twee weekenden aanpassen. Hiermee wordt recht gedaan aan de traditionele religieuze ommegangen om deze op gepaste wijze te doen plaatsvinden.

 

Lees verder

s.Oliver compleet vernieuwd

De nieuwe winkel van s.Oliver in Mosae Forum is prachtig geworden. Ben je er al geweest? Na een wekenlange verbouwing is de vernieuwde store weer OPEN! Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Lees verder

Kunstproeven Pop-Up Art& more

Van 8 december t/m 31 januari Mosae Forum 18 in Maastricht

Van 8 december tot en met 31 januari 2018 richt Galerie Kunstproeven in Mosae Forum een pop-up art gallery in.Kunstproeven biedt in december naast betaalbare kunst van diverse kunstenaars en makers, ook unieke kunstcadeaus speciaal voor de feestdagen aan, 'handmade treasure goods for the holidays'.

Kom je hen bezoeken? Ze inspireren en adviseren je graag voor je feestmaand aankopen. Of het nu gaat om een mooi kunstwerk of om een handgemaakt kunstcadeau. Ze pakken het met alle plezier kunstzinnig voor je in!

Lees verder

Magisch Mosae Forum

Mosae Forum sluit het jubileumjaar af met mooie cadeaus!

De laatste dag van het Magisch Cultuur Festival, zaterdag 30 december, mogen we drie bijzondere acts verwachten bij Mosae Forum.

De absolute hoofdact is niemand minder dan Maan. Maan van Steenwinkel won in 2016 The Voice of Holland en is sindsdien niet weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Ze bracht in haar eerste jaar als artiest maar liefst vijf singles uit, nam deel aan ‘So You Think You Can Dance’, verkocht de Ziggo Dome binnen no time uit, won nationale awards en geeft op 30 december 2017, een spetterende show bij Mosae Forum!

Lees verder