nieuws

Beppie's Kerstspecial

Laat je verrassen tijdens een unieke kerstspecial in winkelcentrum Mosae Forum. Beppie trakteert haar fans altijd op geweldige meezingers en onvervalste carnavalskrakers. Nu zingt ze voor het eerst kerstliedjes onder leiding van een klein orkest. In 1991 lanceerde zij haar eerste en enige kerstalbum genaamd ‘Zaolege Keersmes’. Nooit eerder heeft zij met klein orkest live een aantal nummers van dit album laten horen. 

Lees verder

Oudejaarsconcert met Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang een van de top zangeressen van Nederland. De tweeëntwintig jarige zangeres Davina Michelle werd bij het grote publiek vooral bekend met haar vertolking van P!nk’s ‘What about us’. Ze combineert Pop en Soul tot een smaakvolle mix om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloedt en energie geeft. Dit jaar sluiten ze 2018 af met een spetterend optreden tijdens Magisch Maastricht! 

Lees verder

Soul, Funk en Rock in Mosae Forum

Soul, funk en rock komen samen tijdens dit muzikale spektakel in het hartje van Maastricht. Op een groot Open AIr Podium in Mosae Forum brengen verschillende coverbands hun passie voor muziek op het podium. Zo speelt CBF een mix van soul, funk en rock en maakt The Detain op een geheel unieke manier gebruik van een beatboxer.

Lees verder

Pieten Forum

Elk jaar verblijft Sinterklaas op zijn Pakjesboot in Maastricht. De stichting Sinterklaas aan de Maas helpt hem om zoveel mogelijk kinderen te ontvangen op de boot. Ook dit jaar nemen zijn Pieten hun intrek in het Pieten Forum.

Lees verder

Live Coocking

Op vrijdag 2 november a.s. verrassen de food ondernemers in Mosae Forum je met een gratis proeverij. Je kunt komen genieten van de producten van Traiteur Saveurs, Slagerij Van Melik, Turquoise Mosae Gusto, Jumbo en Amazing Oriental. De ondernemers verwelkomen je graag op de benedenverdieping vanaf 10u00.

Lees verder

Frozen Movements

Frozen Movements is een pop up foto expositie van Petra Teeuwsen. Petra Teeuwsen heeft haar passie voor fotografie tijdens een reis door Tibet ontdekt in 2007, via het oog van een toen analoge camera. Gevormd door 35 jaar danservaring is zij de fotovakschool gaan volgen. Sindsdien streeft zij naar het kunnen pakken en beleven van het moment. De passie voor dans inspireert haar tot het maken van eigen werk in samenwerking met de danser. 

Lees verder

HET PARCOURS 2018: CULTUUR, SMAAKT NAAR MEER

Mosae Forum staat tijdens HET PARCOURS zondag 9 september van 12.00 tot 18.00 uur geheel in het teken van Jong Talent. Kunstbende Limburg zal de hele middag aanwezig zijn en verschillende optredens verzorgen. Daarnaast vinden er spectaculaire dansshows plaats van Dansschool Reality en Dansstudio Switch. 

Lees verder

CASA is geopend

Sinds kort is CASA geopend in Mosae Forum. De winkel met betaalbare feelgoodproducten voor in en rond het huis. CASA, heerlijk thuis!

Lees verder

FashionClash in Mosae Forum

Research presentation of the project: “Dialogue between Fashion and Death: Redesigning the Fashion Narrative”
By Nina Willems

In our fountain By Koen Verheijden, Kimberly Afua Agyarko & Roann Postma

 

 

Lees verder

Afwijkende winkelopeningstijden Heiligdomsvaart

Afwijkende winkelopeningstijden Maastricht in de weekenden van de Heiligdomsvaart 

De ervaring na vorige edities heeft geleerd dat gedurende de weekenden van de Heiligdomsvaart, Maastricht veel bezoekers mag verwelkomen. Naast het overweldigende programma dat de organisatie van de Heiligdomsvaart biedt, zullen de winkels in centrum Maastricht hun openingstijden tijdens de twee weekenden aanpassen. Hiermee wordt recht gedaan aan de traditionele religieuze ommegangen om deze op gepaste wijze te doen plaatsvinden.

 

Lees verder