nieuws

10 JAAR AMAZING ORIENTAL

Amazing Oriental bestaat 10 jaar. Dit wordt gevierd op zaterdag 26 oktober met een aantal bijzondere activiteiten: kookdemonstraties, proeverij, Chinees kaligrafie en als klap op de vuurpijl een leeuwendansgroep. Komt dat zien!

Lees verder

Fashion Weekend

Mosae Forum staat het weekend van 27 t/m 29 september geheel in het teken van Fashion. In alle modewinkels kun je profiteren van leuke aanbiedingen en spectaculaire kortingen. De deelnemende winkels herken je aan de roze ballonnen!

Lees verder

De Vijf van Maastricht

Stichting Maastrichtse Componisten presenteert 'De Vijf van Maastricht'; Joseph Hollman (1852 - 1926), Carl Smulders (1863 - 1934), Andrée Bonhomme ( 1905 - 1982), Jean Lambrechts (1936) en Hans Leenders (1965). Vijf componisten die letterlijk en figuurlijk in de etalage gezet worden in Mosae Forum. Op die manier vragen we aandacht voor het muzikale erfgoed van Maastricht.

Lees verder

Festival aan de Maas

Ook dit jaar levert winkelcentrum Mosae Forum een bijdrage aan Het Parcours, de opening van het culturele seizoen in Maastricht. Tijdens het ‘Festival aan de Maas’ op zaterdag 31 augustus kunt u genieten van diverse muziekstijlen, van klassiek tot populair. Op het menu staan de volgende muzikale voorstellingen.

 

Lees verder

Maastricht | Limburg Kandidaat Eurovisie Songfestival 2020

Come Closer Maastricht; een internationaal georiënteerde stad, op het kruispunt van Europa. Een stad die alles heeft en toch overzichtelijk is, vol karakter en sfeer. De hoofdstad van een regio die je gastvrij omarmt, waar je mag komen zoals je bent. Een plek die voelt als een plein: het hart van Europa. Wij nodigen onze Europese vrienden uit om dichterbij te komen.

Lees verder

Heropening Jumbo

Na een grondige verbouwing is de JUMBO supermarkt op -1, vandaag weer geopend. Filiaalmanager Jolanda Koerts: "In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel." Bij besteding van 25 euro of meer krijgt u het eerste uur parkeren gratis van Jumbo.

Lees verder

Rondleiding

Ontdek de geheimen van Mosae Forum, proef de heerlijkste hapjes en drink de lekkerste koffie. En dat voor maar €7,95. Een local neemt je mee naar de ondergrondse gewelvenkelders en laat je alle geheimen zien van Mosae Forum. Na je bezoek aan het monumentale Stadhuis, geniet je van een smakelijke proeverij. Reserveer nu een plekje voor deze bijzondere experience.

 

Lees verder

Surprise shopper

Loop de Surprise Shopper tegen het lijf en misschien betaalt hij uw aankopen! De Surprise Shopper kan zo maar opduiken. Samen met zijn assistente bezoekt hij de winkels van Mosae Forum en verrast klanten door hun aankoop in de winkels te betalen.

Lees verder

Fashion Weekend

Mosae Forum staat het weekend van 5 t/m 7 april geheel in het teken van Fashion. In alle modewinkels kun je profiteren van leuke aanbiedingen en spectaculaire kortingen. De deelnemende winkels herken je aan de roze ballonnen!

Lees verder

Proeverij

Vrijdag 19 april kun je weer van alles lekkers komen proeven in Mosae Forum. Dit keer presenteren wij de Paasstol en Appeltaart van Jumbo. 

Lees verder