nieuws

Pieten Forum

Sinterklaas komt dit jaar per boot aan in Maastricht op zaterdag 18 november a.s. omstreeks 11u00. De Sint zal worden opgewacht aan de Maaspromenade door de Burgemeester. Na een korte tocht door de stad zal de Sint audientie houden in het Stadhuis van 12u45 tot 13u45. Zondag 19 november a.s. is het grote welkomstfeest voor de Sint in Centre Céramique van 11u00 tot 12u00. Na dat feest openen wij het Pieten Forum in Mosae Forum. Hier kunnen kids knutselen, goochelen, muziek maken, meedoen aan de Pieten Quiz en aan de Pieten Gym. Het Pieten Forum is geopend elke woensdag van 13u00 tot 17u00 en elke zaterdag en zondag van 12u00 tot 16u00. Gratis entree.

Lees verder

Festival aan de Maas

Danny Vera, Flip Noorman en kabouter Kwebbel zijn de headliners van de tweede editie van ‘Festival aan de Maas’, dat plaatsvindt op zondag 10 september tijdens Het Parcours, de opening van het culturele seizoen in Maastricht.

Winkelcentrum Mosae Forum bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd! In samenwerking met stichting Cultura Mosae wordt op zondag 10 september de tweede editie georganiseerd van het ‘Festival aan de Maas’. De eerste editie vond plaats op 29 juli met o.a. een concert van het JeugdOrkest Nederland.

Lees verder

Festival a/d Maas 29 juli

Mosae Forum bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren met het Festival a/d Maas, te beginnen op zaterdag 29 juli. Op een bijzondere concertlocatie direct aan de Maas zal het JeugdOrkest Nederland de aftrap geven voor hun zomertournee 2017.

Lees verder

Buiten begint bij Bever

De geschiedenis van Bever begon in 1977 toen Fred van Olphen het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Het winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam “Bever Zwerfsport” was al direct na de start een groot succes. Inmiddels zijn er zo’n 40 winkels in Nederland, waar de beste outdoormerken verkocht worden voor iedereen die houdt van actief buiten zijn en het beste uit zichzelf wil halen.

Lees verder

Bever komt naar Mosae Forum

Eind april opent Outdoorspecialist Bever een vestiging in Mosae Forum Maastricht. De winkel van 1.300m2,  komt in de unit waar voorheen Intersport was gevestigd. 

 
Lees verder

De zusjes van Subway Mosae Forum

Subway Mosae Forum is wat je zou kunnen noemen een echt familiebedrijf. Maar liefst 3 zusjes werken op deze locatie. Zoraida, Nereida en Deborah. Deborah is de leider van dit bijzondere team.

Lees verder

Valentijns Actie

Mosae Forum verloot een romantische verwendag t.w.v. €1.000,-

Valentijnsdag is de ideale dag om je geliefde romantisch te verrassen met wat lekkers, een mooie bos rode rozen of een lekker dinertje. En als je Valentijn nog niet weet dat je gek op hem of haar bent, dan is dit je kans om hem of haar dat te laten weten!

Mosae Forum helpt je om die ervaring dit jaar onvergetelijk te maken. Want wat is nu leuker dan je Valentijn te vertellen dat je gek op hem of haar bent? Doe dat op een romantische manier, bijvoorbeeld door het zingen van een serenade of het voordragen van een mooi liefdesgedicht. Zet dit op onze Facebook pagina, dan maak je kans op een romantische verwendag ter waarde van maar liefst €1.000,-.

Lees verder

Chocolade maakt gelukkig!

Bij het betreden van de winkel aan de Markt 52 krijg je direct een goed gevoel. De zoete geur van chocolade hangt in de winkel en de mooie creaties lachen je toe. Rousseau Maastricht Centrum is een prachtige zaak met de heerlijkste bonbons en pindarotsjes en boordevol eetbare cadeauartikelen van chocolade.

Lees verder

Kerst Forum

Uniek! Dat is wat Mosae Forum realiseert gedurende het Magisch Cultuur Festival. Vanaf woensdag 7 december tot en met zondag 8 januari zal in Mosae Forum een pop-up theater verrijzen onder de naam Kerst Forum. Een tijdelijk theater met muziek, theater en film.

Lees verder

Open32 heeft heel wat meer dan 32 vierkante meters

Open32 is een multibrandstore met meer dan 60 winkels in Nederland, België en Duitsland. De collectie bestaat voornamelijk uit jeans en casual kleding. Open32 mag  met recht een Multibrandstore genoemd worden want er worden merken als G-Star, Dept, PME Legend, Replay, Vero Moda, Silver Creek en Hilfiger Denim verkocht. Het merk Silver Creek is exclusief te koop bij Open32.

Lees verder