nieuws

Korting in de Plopsa parken

In de periode 22 april t/m 2 juni ontvangt u bij de winkels van Mosae Forum bij uw aankoop een kortingsvoucher van Plopsa. Met deze voucher krijgt u korting op de entree in alle Plopsa-parken. 

 

Lees verder

s.Oliver compleet vernieuwd

De nieuwe winkel van s.Oliver in Mosae Forum is prachtig geworden. Ben je er al geweest? Na een wekenlange verbouwing is de vernieuwde store weer OPEN! Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Lees verder

Kunstproeven Pop-Up Art& more

Van 8 december t/m 31 januari Mosae Forum 18 in Maastricht

Van 8 december tot en met 31 januari 2018 richt Galerie Kunstproeven in Mosae Forum een pop-up art gallery in.Kunstproeven biedt in december naast betaalbare kunst van diverse kunstenaars en makers, ook unieke kunstcadeaus speciaal voor de feestdagen aan, 'handmade treasure goods for the holidays'.

Kom je hen bezoeken? Ze inspireren en adviseren je graag voor je feestmaand aankopen. Of het nu gaat om een mooi kunstwerk of om een handgemaakt kunstcadeau. Ze pakken het met alle plezier kunstzinnig voor je in!

Lees verder

Magisch Mosae Forum

Mosae Forum sluit het jubileumjaar af met mooie cadeaus!

De laatste dag van het Magisch Cultuur Festival, zaterdag 30 december, mogen we drie bijzondere acts verwachten bij Mosae Forum.

De absolute hoofdact is niemand minder dan Maan. Maan van Steenwinkel won in 2016 The Voice of Holland en is sindsdien niet weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Ze bracht in haar eerste jaar als artiest maar liefst vijf singles uit, nam deel aan ‘So You Think You Can Dance’, verkocht de Ziggo Dome binnen no time uit, won nationale awards en geeft op 30 december 2017, een spetterende show bij Mosae Forum!

Lees verder

Pieten Forum

Sinterklaas komt dit jaar per boot aan in Maastricht op zaterdag 18 november a.s. omstreeks 11u00. De Sint zal worden opgewacht aan de Maaspromenade door de Burgemeester. Na een korte tocht door de stad zal de Sint audientie houden in het Stadhuis van 12u45 tot 13u45. Zondag 19 november a.s. is het grote welkomstfeest voor de Sint in Centre Céramique van 11u00 tot 12u00. Na dat feest openen wij het Pieten Forum in Mosae Forum. Hier kunnen kids knutselen, goochelen, muziek maken, meedoen aan de Pieten Quiz en aan de Pieten Gym. Het Pieten Forum is geopend elke woensdag van 13u00 tot 17u00 en elke zaterdag en zondag van 12u00 tot 16u00. Gratis entree.

Lees verder

Festival aan de Maas

Danny Vera, Flip Noorman en kabouter Kwebbel zijn de headliners van de tweede editie van ‘Festival aan de Maas’, dat plaatsvindt op zondag 10 september tijdens Het Parcours, de opening van het culturele seizoen in Maastricht.

Winkelcentrum Mosae Forum bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd! In samenwerking met stichting Cultura Mosae wordt op zondag 10 september de tweede editie georganiseerd van het ‘Festival aan de Maas’. De eerste editie vond plaats op 29 juli met o.a. een concert van het JeugdOrkest Nederland.

Lees verder

Festival a/d Maas 29 juli

Mosae Forum bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren met het Festival a/d Maas, te beginnen op zaterdag 29 juli. Op een bijzondere concertlocatie direct aan de Maas zal het JeugdOrkest Nederland de aftrap geven voor hun zomertournee 2017.

Lees verder

Buiten begint bij Bever

De geschiedenis van Bever begon in 1977 toen Fred van Olphen het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Het winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam “Bever Zwerfsport” was al direct na de start een groot succes. Inmiddels zijn er zo’n 40 winkels in Nederland, waar de beste outdoormerken verkocht worden voor iedereen die houdt van actief buiten zijn en het beste uit zichzelf wil halen.

Lees verder

Bever komt naar Mosae Forum

Eind april opent Outdoorspecialist Bever een vestiging in Mosae Forum Maastricht. De winkel van 1.300m2,  komt in de unit waar voorheen Intersport was gevestigd. 

 
Lees verder

De zusjes van Subway Mosae Forum

Subway Mosae Forum is wat je zou kunnen noemen een echt familiebedrijf. Maar liefst 3 zusjes werken op deze locatie. Zoraida, Nereida en Deborah. Deborah is de leider van dit bijzondere team.

Lees verder