nieuws

Het Parcours bezoekt Mosae Forum

Zondag 11 september jl. was er bijzonder veel te doen in Maastricht. Het Parcours, de Opening van het Culturele Seizoen in Maastricht stond die dag op het programma. Theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen gaven een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. 

Lees verder

s.Oliver

Francois Le Doux van s.Oliver laat ons de 3 segmenten 'RED LABEL', 'BLACK LABEL' en 'QS DESIGNED BY' zien in zijn winkel.

Lees verder

Een totaal vernieuwde The Sting!

De eerste winkel van The Sting is in 1982 geopend in Tilburg door Herman Franzen. Franzen – nog steeds de eigenaar van het bedrijf – begon die eerste zaak met een groep vrienden. En dat ‘werken met vrienden’ is bij het bedrijf, met inmiddels ruim 90 winkels nog steeds de filosofie. 

 

Lees verder

1Maastricht

Maandelijks verschijnt er een speciale Mosae Forum pagina in weekkrant 1Maastricht met nieuwtjes over de winkels in het winkelcentrum en een overzicht van de activiteiten en events. 

Lees verder

Xenos is vreemd maar ongewoon leuk!

Joris Mulder, al 7 jaar bedrijfsleider bij Xenos is erg blij met de nieuwe zaak in Mosae Forum. “Dit is een geheel nieuw concept met een nieuwe look & feel. Er zijn nog niet veel winkels in deze stijl dus we zijn super trots. Wij zijn op 27 mei jl. geopend en alleen Beverwijk was ons helaas een paar dagen voor!”, zegt Joris met een brede glimlach. 

 

Lees verder

H&M; NEW ARRIVALS EVERY DAY

Wat ooit in 1947 begon als damesmodezaak ‘Hennes’ in Västerås (Zweden) is nu een enorme keten met 3.900 winkels en 6 verschillende brands.

Lees verder

Subway. “Eat Fresh, Live Green”

De quickservice restaurant formule Subway bestaat inmiddels 50 jaar. In 1965 is Fred DeLuca en Peter Buck de eerste zaak begonnen in Bridgeport in Connecticut. Fred leende 100 Dollar van Buck om een broodjeszaak te beginnen. Dat bleek een groot succes.  

Lees verder

Uitbreiding Weekmarkt

Vanaf 8 april: vrijdagmarkt ook op plein Mosae Forum.

Lees verder

FAMILIEBEDRIJF MET EEN MOOIE AMBITIE

De zaak Turquoise Mosae Gusto, gespecialiseerd in groenten, fruit en Turkse specialiteiten is een echt familiebedrijf. Turquoise Mosae Gusto – gelegen in de kelder van Mosae Forum - is eigendom van Moeder Muhsine Yeniaşci en haar 2 zonen Ertan & Esref.

Lees verder

Wat van ver komt is lekker

Amazing Oriental 東方行 is 30 jaar geleden opgericht en is de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Er zijn twintig winkels door het hele land. Alle Aziatische producten zijn in deze grote winkel verkrijgbaar.

Lees verder