nieuws

Xenos is vreemd maar ongewoon leuk!

Joris Mulder, al 7 jaar bedrijfsleider bij Xenos is erg blij met de nieuwe zaak in Mosae Forum. “Dit is een geheel nieuw concept met een nieuwe look & feel. Er zijn nog niet veel winkels in deze stijl dus we zijn super trots. Wij zijn op 27 mei jl. geopend en alleen Beverwijk was ons helaas een paar dagen voor!”, zegt Joris met een brede glimlach. 

 

Lees verder

H&M; NEW ARRIVALS EVERY DAY

Wat ooit in 1947 begon als damesmodezaak ‘Hennes’ in Västerås (Zweden) is nu een enorme keten met 3.900 winkels en 6 verschillende brands.

Lees verder

Subway. “Eat Fresh, Live Green”

De quickservice restaurant formule Subway bestaat inmiddels 50 jaar. In 1965 is Fred DeLuca en Peter Buck de eerste zaak begonnen in Bridgeport in Connecticut. Fred leende 100 Dollar van Buck om een broodjeszaak te beginnen. Dat bleek een groot succes.  

Lees verder

Uitbreiding Weekmarkt

Vanaf 8 april: vrijdagmarkt ook op plein Mosae Forum.

Lees verder

FAMILIEBEDRIJF MET EEN MOOIE AMBITIE

De zaak Turquoise Mosae Gusto, gespecialiseerd in groenten, fruit en Turkse specialiteiten is een echt familiebedrijf. Turquoise Mosae Gusto – gelegen in de kelder van Mosae Forum - is eigendom van Moeder Muhsine Yeniaşci en haar 2 zonen Ertan & Esref.

Lees verder

Wat van ver komt is lekker

Amazing Oriental 東方行 is 30 jaar geleden opgericht en is de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Er zijn twintig winkels door het hele land. Alle Aziatische producten zijn in deze grote winkel verkrijgbaar.

Lees verder

Van Melik: 4 formules onder 1 dak

Van Melik du Chef/Slagerij, Van Melik Kookt, Bufkes en Preuve Limburg; 4 mooie formules die elkaar goed aanvullen en ook goed aanvoelen.

Lees verder

De smaken en aroma's van Saveurs

Een prachtige, stijlvolle traiteurszaak met de heerlijkste verse maaltijden, ambachtelijke vleeswaren, fingerfood, kazen, soepen, dagverse salades, wijnen en natuurlijk het alom bekende gehaktbrood.

Lees verder

CATWALK MAASTRICHT

Elke laatste zaterdag van de maand (m.u.v. december) zijn niet alleen de welbekende modeboetieks en fashionstores, maar ook de kinderkopjes van Maastricht het toneel voor mode. Mosae Forum presents: s.Oliver, Esprit, Sissy Boy, 50/50 Store, Open32, The Sting en vanHaren.

Lees verder

van Haren, 650m2 schoenen

Op een prachtige locatie op maar liefst 4 verdiepingen in het winkelcentrum zit vanHaren. “Nergens tref je zo’n mooie schoenenzaak!”, zegt filiaalleider Jan van Os vol trots. Kwaliteit schrijven we hier met hoofdletters. Het bedrijf verkoopt betaalbare schoenen voor het hele gezin.

Lees verder