nieuws

De zusjes van Subway Mosae Forum

Subway Mosae Forum is wat je zou kunnen noemen een echt familiebedrijf. Maar liefst 3 zusjes werken op deze locatie. Zoraida, Nereida en Deborah. Deborah is de leider van dit bijzondere team.

Lees verder

Valentijns Actie

Mosae Forum verloot een romantische verwendag t.w.v. €1.000,-

Valentijnsdag is de ideale dag om je geliefde romantisch te verrassen met wat lekkers, een mooie bos rode rozen of een lekker dinertje. En als je Valentijn nog niet weet dat je gek op hem of haar bent, dan is dit je kans om hem of haar dat te laten weten!

Mosae Forum helpt je om die ervaring dit jaar onvergetelijk te maken. Want wat is nu leuker dan je Valentijn te vertellen dat je gek op hem of haar bent? Doe dat op een romantische manier, bijvoorbeeld door het zingen van een serenade of het voordragen van een mooi liefdesgedicht. Zet dit op onze Facebook pagina, dan maak je kans op een romantische verwendag ter waarde van maar liefst €1.000,-.

Lees verder

Chocolade maakt gelukkig!

Bij het betreden van de winkel aan de Markt 52 krijg je direct een goed gevoel. De zoete geur van chocolade hangt in de winkel en de mooie creaties lachen je toe. Rousseau Maastricht Centrum is een prachtige zaak met de heerlijkste bonbons en pindarotsjes en boordevol eetbare cadeauartikelen van chocolade.

Lees verder

Kerst Forum

Uniek! Dat is wat Mosae Forum realiseert gedurende het Magisch Cultuur Festival. Vanaf woensdag 7 december tot en met zondag 8 januari zal in Mosae Forum een pop-up theater verrijzen onder de naam Kerst Forum. Een tijdelijk theater met muziek, theater en film.

Lees verder

Open32 heeft heel wat meer dan 32 vierkante meters

Open32 is een multibrandstore met meer dan 60 winkels in Nederland, België en Duitsland. De collectie bestaat voornamelijk uit jeans en casual kleding. Open32 mag  met recht een Multibrandstore genoemd worden want er worden merken als G-Star, Dept, PME Legend, Replay, Vero Moda, Silver Creek en Hilfiger Denim verkocht. Het merk Silver Creek is exclusief te koop bij Open32.

Lees verder

Het Parcours bezoekt Mosae Forum

Zondag 11 september jl. was er bijzonder veel te doen in Maastricht. Het Parcours, de Opening van het Culturele Seizoen in Maastricht stond die dag op het programma. Theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen gaven een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. 

Lees verder

s.Oliver

Francois Le Doux van s.Oliver laat ons de 3 segmenten 'RED LABEL', 'BLACK LABEL' en 'QS DESIGNED BY' zien in zijn winkel.

Lees verder

Een totaal vernieuwde The Sting!

De eerste winkel van The Sting is in 1982 geopend in Tilburg door Herman Franzen. Franzen – nog steeds de eigenaar van het bedrijf – begon die eerste zaak met een groep vrienden. En dat ‘werken met vrienden’ is bij het bedrijf, met inmiddels ruim 90 winkels nog steeds de filosofie. 

 

Lees verder

1Maastricht

Maandelijks verschijnt er een speciale Mosae Forum pagina in weekkrant 1Maastricht met nieuwtjes over de winkels in het winkelcentrum en een overzicht van de activiteiten en events. 

Lees verder

Xenos is vreemd maar ongewoon leuk!

Joris Mulder, al 7 jaar bedrijfsleider bij Xenos is erg blij met de nieuwe zaak in Mosae Forum. “Dit is een geheel nieuw concept met een nieuwe look & feel. Er zijn nog niet veel winkels in deze stijl dus we zijn super trots. Wij zijn op 27 mei jl. geopend en alleen Beverwijk was ons helaas een paar dagen voor!”, zegt Joris met een brede glimlach. 

 

Lees verder