nieuws

Van Melik: 4 formules onder 1 dak

Van Melik du Chef/Slagerij, Van Melik Kookt, Bufkes en Preuve Limburg; 4 mooie formules die elkaar goed aanvullen en ook goed aanvoelen.

Lees verder

De smaken en aroma's van Saveurs

Een prachtige, stijlvolle traiteurszaak met de heerlijkste verse maaltijden, ambachtelijke vleeswaren, fingerfood, kazen, soepen, dagverse salades, wijnen en natuurlijk het alom bekende gehaktbrood.

Lees verder

CATWALK MAASTRICHT

Elke laatste zaterdag van de maand (m.u.v. december) zijn niet alleen de welbekende modeboetieks en fashionstores, maar ook de kinderkopjes van Maastricht het toneel voor mode. Mosae Forum presents: s.Oliver, Esprit, Sissy Boy, 50/50 Store, Open32, The Sting en vanHaren.

Lees verder

van Haren, 650m2 schoenen

Op een prachtige locatie op maar liefst 4 verdiepingen in het winkelcentrum zit vanHaren. “Nergens tref je zo’n mooie schoenenzaak!”, zegt filiaalleider Jan van Os vol trots. Kwaliteit schrijven we hier met hoofdletters. Het bedrijf verkoopt betaalbare schoenen voor het hele gezin.

Lees verder

Mickey Brown’s; food that makes you feel good!

In de Hoenderstraat moet je zijn voor heerlijke, gezonde en bovenal verse producten. Eerlijke fairtrade koffie, lekkere sandwiches, gezonde drankjes en dan ook nog eens allemaal van lokale leveranciers; een perfect concept!

Lees verder

De huiskamer van Mosae Forum

Volgend jaar bestaat Grand Café Centre Ville 10 jaar. In die 10 jaar is de zaak uitgegroeid tot “de huiskamer van Mosae Forum”. Aan de kop van het winkelcentrum aan de Maaszijde ligt dit mooie café met 70 zitplaatsen binnen en maar liefst 92 stoelen op het riante terras.

Lees verder

goed voor maar liefst 80.000 kilo bananen!

Jumbo Mosae Forum jaarlijks goed voor maar liefst 80.000 kilo bananen! De supermarkt van 1.000 m2 op de benedenverdieping van Mosae Forum wordt sinds 1 jaar en 10 weken geleid door Tim Leduc. Tim (37) heeft al heel wat supermarkten van binnen gezien.

Lees verder

133, een trendy kledingzaak

133, een trendy kledingzaak met een eenvoudige maar doeltreffende naam. We spreken misschien wel de jongste zelfstandig ondernemer van Mosae Forum; Jeroen Slierendrecht (28)

Lees verder

Advies en styling bij s.Oliver

s.Oliver ligt op een prominente plek in winkelcentrum Mosae Forum. De kledingzaak beschikt over 2 ingangen. Storemanager François le Doux is blij met die 2 ingangen. “Bezoekers van het winkelcentrum en de parkeergarage hebben makkelijk toegang tot de zaak maar ook de bezoekers van de Weekmarkt kunnen vanaf de ingang aan de Markt snel naar binnen.

Lees verder

50|50 Store; een bezoek meer dan waard!

Bij de entree van de winkel 50|50 STORE MAASTRICHT verwacht je het niet, maar na binnenkomst weet je gewoon niet wat je ziet. 50|50 Store is een ‘grote boetiek’ of zoals je wilt, een ‘klein warenhuis’.

Lees verder