nieuws

goed voor maar liefst 80.000 kilo bananen!

Jumbo Mosae Forum jaarlijks goed voor maar liefst 80.000 kilo bananen! De supermarkt van 1.000 m2 op de benedenverdieping van Mosae Forum wordt sinds 1 jaar en 10 weken geleid door Tim Leduc. Tim (37) heeft al heel wat supermarkten van binnen gezien.

Lees verder

133, een trendy kledingzaak

133, een trendy kledingzaak met een eenvoudige maar doeltreffende naam. We spreken misschien wel de jongste zelfstandig ondernemer van Mosae Forum; Jeroen Slierendrecht (28)

Lees verder

Advies en styling bij s.Oliver

s.Oliver ligt op een prominente plek in winkelcentrum Mosae Forum. De kledingzaak beschikt over 2 ingangen. Storemanager François le Doux is blij met die 2 ingangen. “Bezoekers van het winkelcentrum en de parkeergarage hebben makkelijk toegang tot de zaak maar ook de bezoekers van de Weekmarkt kunnen vanaf de ingang aan de Markt snel naar binnen.

Lees verder

50|50 Store; een bezoek meer dan waard!

Bij de entree van de winkel 50|50 STORE MAASTRICHT verwacht je het niet, maar na binnenkomst weet je gewoon niet wat je ziet. 50|50 Store is een ‘grote boetiek’ of zoals je wilt, een ‘klein warenhuis’.

Lees verder

Surprise shopper

Loop de Surprise Shopper tegen het lijf en misschien betaalt hij uw aankopen! De Surprise Shopper kan zo maar opduiken. Samen met zijn assistente bezoekt hij de winkels van Mosae Forum en verrast klanten door hun aankoop in de winkels te betalen.

Lees verder