Soul, Funk en Rock in Mosae Forum

Soul, funk en rock komen samen tijdens dit muzikale spektakel in het hartje van Maastricht. Op een groot Open AIr Podium in Mosae Forum brengen verschillende coverbands hun passie voor muziek op het podium. Zo speelt CBF een mix van soul, funk en rock en maakt The Detain op een geheel unieke manier gebruik van een beatboxer.

Programma zaterdag 29 december:

11.00 - CBF  

CBF (Created By Family) is een trio dat bestaat uit 3 neven. Ze presenteren een swingende mix van soul, funk en rock. De uitstraling en het enthousiasme van deze mannen is uniek en dat voelt en hoort het publiek. Ze spelen nummers van o.a.: Lenny Kravitz, Bon Jovi, The script en Ed Sheeran.

13.00 - Bee Bee Queen  

Bee Bee Queen bestaat uit 4 ex-leden van de populaire band Network. Ron Wijnands, Mandy de Bruijn, Ron Bormans en Robin Zalm delen hun passie voor roots, soul en blues. De zangeres is momenteel een van de meest gewaardeerde blueszangeressen binnen de Limburgse Bluesscene. Ze spelen o.a. nummers van Bonnie Raitt, Warren Haynes en Gregory Porter.

15.00 – The Detain

De Belgische band The Detain maakt op een geheel unieke manier gebruik van een beatboxer i.p.v. een drummer. Ze spelen akoestische interpretaties van pop, soul, funk, disco en latin. De latinsfeer heeft de muziek een extra warm karakter.  Er wordt zowel Engelstalig als Spaanstalig gezongen. Ze spelen muziek van o.a. Bruno Mars, Stevie Wonder en Prince.

17.00 – Like A Rolling Stone

De afsluiter van deze dag is voor fans van The Rolling Stones. Like A Roling Stone is een zeer geliefde Rolling Stones tribute band. Het middelpunt is de zanger Jos van Gangelt, die als 2 druppels water lijkt op Mick Jagger. Het wordt een optreden met o,a. grote hits als Paint it Black, Start me Up en Honky Tonk Woman.

Gepresenteerd door Cultura Mosae in samenwerking met Ap Art Events.

 

Overzicht