S.Oliver

Kom thuis in de onlangs gerenoveerde s.Oliver store te Maastricht. Een winkel waar een huiselijke sfeer en gezelligheid centraal staan. Breng ons zeker een bezoekje en laat je inspireren door alle s.Oliver merken. 

s.Oliver RED LABEL

Een merk waar je altijd op kunt vertrouwen: of het nu gaat om stijl, kwaliteit, pasvorm of prijs, s.Oliver RED LABEL biedt altijd de perfecte oplossing. Een eerlijke en modebewuste vriendin en stijladviseur met goede ideeën voor elke gelegenheid – s.Oliver RED LABEL laat je wensen met verve in vervulling gaan en biedt mode voor het hele gezin, altijd met een focus op draagbaarheid. Mode die voldoet aan alle eisen die er in het dagelijks leven aan gesteld worden, zonder de nieuwste trends uit het oog te verliezen.

s.Oliver BLACK LABEL

Zoek je nog steeds naar de perfecte outfit voor de volgende familiegelegenheid of voor een zakelijke meeting binnenkort waar je een perfecte indruk wilt achterlaten? Met s.Oliver BLACK LABEL vind je jouw ideale look — dit merk omvat een breed scala aan items voor zakelijke meetings of speciale gelegenheden. s.Oliver BLACK LABEL combineert luxe stoffen en klassieke, stijlvolle lijnen op elegante wijze met het comfort dat je gewend bent van s.Oliver. 

Q/S designed by

“HI FRIENDS. HI LOVERS. WE ARE Q/S designed by. THE NEW URBAN BRAND.”

Dat is de slogan waaronder “Q/S designed by” wordt gepresenteerd. Het basisprincipe achter het merk is dat er wordt samengewerkt met steeds wisselende merkambassadeurs. De wereldberoemde DJ Robin Schulz bijt het spits af als de allereerste officiële merkambassadeur. Deze superster werkt met het jonge casual merk aan twee capsulecollecties, een voor vrouwen en een voor mannen. De collectie omvat casual, coole stijlen en legt het accent op jersey, sweaters en breisels. De items zijn ongecompliceerd en eenvoudig te combineren.


Mosae Forum 72, 6211 DS Maastricht
T +31(0)43-350 61 50, www.soliver.com