Mosae Forum-augustus-eighty8things-HR-29.jpg
Services

We vinden het belangrijk dat Mosae Forum een schoon, veilig en plezierig winkelcentrum is. Daarom werken we continu aan het verbeteren en toevoegen van nieuwe services in het winkelcentrum. 

Parkeren 

Mosae Forum beschikt over een ruim opgezette Q-park parkeergarage met een capaciteit van meer dan 1000 parkeerplaatsen. Je kunt hier 7 dagen per week, 24 uur per dag parkeren.

Met de auto bereik je Q-Park Mosae Forum door in de stad de borden ‘P – Markt’ en vervolgens ‘P – Mosae Forum’ te volgen. De parkeergarage beschikt over invalidenparkeerplaatsen, een lift en elektrische oplaadpunten. De maximale doorrijhoogte is 1,95 meter.

Adresgegevens t.b.v. routeplanners: Maasboulevard 40, 6211 JW Maastricht
Bekijk voor meer informatie www.q-park.nl.

Bereikbaarheid

Mosae Forum is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De Arriva bushaltes Markt/Boschstraat en Maasboulevard bevinden zich op een steenworp afstand van Mosae Forum. Vanuit het Centraal Station is het 10 minuten lopen via de Wilhelminabrug. Met de auto kun je snel en eenvoudig parkeren bij Q-Park Mosae Forum.

Fietsenstalling

Met de fiets kom je snel, milieuvriendelijk, goedkoop en gezond in alle delen van de stad. Je kunt je fiets parkeren in de mobiele stallingen op het voorplein bij Mosae Forum (aan de kant van de Maasboulevard) of je kunt je fiets gratis met toezicht parkeren bij de Markt.

Toiletten

Als je winkelt bij Mosae Forum kun je gebruik maken van de toiletten in het Stadskantoor van de Gemeente Maastricht op de 1e verdieping.

Adres: Mosae Forum 10
Openingstijden:

  • Maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 19.00 uur
  • Vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur

AED

Er is een defibrillator (AED-apparaat) aanwezig in winkelcentrum Mosae Forum. Dit AED-apparaat is 24 uur per dag bereikbaar voor burgerhulpverleners. Ook is er een AED-apparaat aanwezig in de parkeergarage van Q-Park. 

Pinautomaat

Pinnen kan bij de pinautomaat van de Rabobank aan de rand van Mosae Forum. Adres: Gubbelstraat 2 in Maastricht. 

Volg ons op Facebook en Instagram