nieuws

Proeverij

Vrijdag 19 april kun je weer van alles lekkers komen proeven in Mosae Forum. Dit keer presenteren wij de Paasstol en Appeltaart van Jumbo. 

Lees verder

Korting in de Plopsa parken

In de periode 22 april t/m 2 juni ontvangt u bij de winkels van Mosae Forum bij uw aankoop een kortingsvoucher van Plopsa. Met deze voucher krijgt u korting op de entree in alle Plopsa-parken. 

 

Lees verder

Rondleiding

Ontdek de geheimen van Mosae Forum, proef de heerlijkste hapjes en drink de lekkerste koffie. En dat voor maar €7,95. Een local neemt je mee naar de ondergrondse gewelvenkelders en laat je alle geheimen zien van Mosae Forum. Na je bezoek aan het monumentale Stadhuis, geniet je van een smakelijke proeverij. Reserveer nu een plekje voor deze bijzondere experience.

 

Lees verder

Fashion Weekend

Mosae Forum staat het weekend van 5 t/m 7 april geheel in het teken van Fashion. In alle modewinkels kun je profiteren van leuke aanbiedingen en spectaculaire kortingen. De deelnemende winkels herken je aan de roze ballonnen!

Lees verder

TEFAF & the City – Secret Music Sessions

Op de zaterdagen en zondagen tijdens TEFAF en op donderdag 21 maart, vinden er ’Secret Music Sessions’ plaats op diverse plekken in de binnenstad van Maastricht. Deze bijzondere optredens zullen de standhouders, (TEFAF)-bezoekers en bewoners verrassen tijdens een bezoek aan de stad. In deze weekenden zal o.a. jong talent van de vakopleiding ‘Klassiek en Jazz’ van het Conservatorium Maastricht een aantal culturele optredens verzorgen. Dat belooft een mooie mix waarbij de allure van Maastricht volledig tot haar recht komt. Geniet van het exclusieve winkelaanbod omlijst met klassieke en jazzy klanken! 

Lees verder

Magisch Cultuur Festival

Het was weer Magisch

De betoverende periode van Magisch Maastricht is sinds 1 januari weer ten einde. Maar niet getreurd, voor je het weet is het weer zover. Van 29 november t/m 31 december 2019 staat Maastricht weer in het teken van Magisch Maastricht. Nog even nagenieten van de mooie momenten van de afgelopen editie met het hoofdpodium in Mosae Forum.

Bekijk hier een impressie van het Magisch Cultuurfestival in Mosae Forum.

Lees verder

Surprise shopper

Loop de Surprise Shopper tegen het lijf en misschien betaalt hij uw aankopen! De Surprise Shopper kan zo maar opduiken. Samen met zijn assistente bezoekt hij de winkels van Mosae Forum en verrast klanten door hun aankoop in de winkels te betalen.

Lees verder

Beppie's Kerstspecial

Laat je verrassen tijdens een unieke kerstspecial in winkelcentrum Mosae Forum. Beppie trakteert haar fans altijd op geweldige meezingers en onvervalste carnavalskrakers. Nu zingt ze voor het eerst kerstliedjes onder leiding van een klein orkest. In 1991 lanceerde zij haar eerste en enige kerstalbum genaamd ‘Zaolege Keersmes’. Nooit eerder heeft zij met klein orkest live een aantal nummers van dit album laten horen. 

Lees verder

Oudejaarsconcert met Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang een van de top zangeressen van Nederland. De tweeëntwintig jarige zangeres Davina Michelle werd bij het grote publiek vooral bekend met haar vertolking van P!nk’s ‘What about us’. Ze combineert Pop en Soul tot een smaakvolle mix om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloedt en energie geeft. Dit jaar sluiten ze 2018 af met een spetterend optreden tijdens Magisch Maastricht! 

Lees verder

Soul, Funk en Rock in Mosae Forum

Soul, funk en rock komen samen tijdens dit muzikale spektakel in het hartje van Maastricht. Op een groot Open AIr Podium in Mosae Forum brengen verschillende coverbands hun passie voor muziek op het podium. Zo speelt CBF een mix van soul, funk en rock en maakt The Detain op een geheel unieke manier gebruik van een beatboxer.

Lees verder