Fashion, Food & Music

Hoera, Mosae Forum bestaat in september 15 jaar! Dat moet gevierd worden. De komende weken staat ons winkelcentrum in het teken van Fashion, Food en Music. Gedurende 4 weekenden worden activiteiten georganiseerd rondom deze thema's, in samenwerking met Sessibon

Fashion-food-music-mosae-forum

Programma

26 september vieren wij de 15e verjaardag van Mosae Forum. De komende weekenden staat daarom 1 dag in het teken van Food, Fashion & Music. Denk aan fashionshows, stylingadvies, en zelfs een fashiongame! De dj draait fijne deuntjes en je kunt ondertussen genieten van een hapje. Alle activiteiten zijn geheel kosteloos en vrijblijvend te bezoeken. 

CTWLK

Heb je altijd al eens 'front row' willen zitten bij een fashionshow? Met de hybride variant van Sessibon kan het! De nieuwe collecties van onze fashionstores komen voorbij op de CTWLK en zijn vanaf maandag 29 augustus terug te kijken vanuit je luie stoel. Bekijk de show hier, via Snetch.

Fashion Cinema

-4 september- Benieuwd naar de laatste fashiontrends? Wij laten ze je zien. Op een 'Cinema scherm' in de openlucht zie je wat de brandstores in Mosae Forum te bieden hebben voor het komende seizoen. 

Met de QR-code kun je de fashion show bovendien op de eigen telefoon openen en je persoonlijke wishlist vullen. Goed nieuws, je kunt gelijk de winkels induiken en je favorieten shoppen.

CTWLK-Maastricht-model-december-2021.jpg

Styling Zone

-18 september- Onze adviseurs staan klaar om je te adviseren over make-up en styling. Persoonlijk, professioneel advies met het oog op de nieuwste trends. Doe er je voordeel mee en duik gelijk onze stores in. Maak een (vreugde) dansje op de fijne deuntjes van onze dj, proef de hapjes van onze foodstores en geniet van een momentje voor jezelf.

Fashion Memory

-25 september- Shop & Win! Speel memory, de fashion editie! Jij als bezoeker kunt deelnemen aan een digitale editie van het bekende memory spel. Je ziet diverse foto's van de Mosae Forum CTWLK shows. Ook je kids kunnen meespelen met een speciale variant! Wie het snelst is wint een van de mooie prijzen. Maar die houden we nog even geheim. Het winkelende publiek kijkt mee op een groot scherm. Durf jij het aan? See you there!

meer events

Volg ons op Facebook en Instagram