Dagje uit bij Mosae Forum

Dat je bij Mosae Forum uitgebreid kunt shoppen is veel mensen ondertussen wel bekend. Check ons winkelaanbod hier. Maar er is nog veel meer te beleven in en om ons winkelcentrum. Combineer je bezoek met een uitje in de buurt. Gezellig met bijvoorbeeld je kids, vrienden of vriendinnen. Hier volgen een aantal leuke tips.

Mosae-Forum-omgeving-dagje-uit

Boottocht Rederij Stiphout

Om de hoek bij Mosae Forum ligt Rederij Stiphout. Vanuit hier kun je verschillende boottochten maken over de Maas. Een ontspannen tripje dat eens een andere kijk geeft op de stad en haar omgeving. De rederij biedt diverse tochten aan, zowel voor individuen als groepen. Vaar naar Luik, geniet van een brunchcruise of ontdek het Bassin. Neem eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden.

Museum of Illusions

Deze tip maakt gewoon onderdeel uit van Mosae Forum! Een interactief doe-museum dat bezoekers van alle leeftijden verrast en uitdaagt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je hoofd laten zweven op een gedekte tafel of tegenover klonen van jezelf staan? Het kan hier allemaal. Check de website voor tickets en meer info.

museumofillusions-maastricht.jpg

Speurtocht, AR of stadswandeling

In de historische stad Maastricht is natuurlijk nog veel meer te ontdekken dan ons winkelcentrum. Het stadspark, Wyck en de Maasboulevard zijn slechts enkele voorbeelden. Volg een speurtocht door het centrum, bijvoorbeeld deze gratis (!) online optie van het Rode Kruis, of ontdek de stad op een hele nieuwe manier, bijvoorbeeld met de app Cobble. Onderweg kom je diverse Augmented Reality kunstwerken tegen waar je zelfs mee op de foto kunt! 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooie wandeling, bijvoorbeeld met de route van Visit Zuid-Limburg. Beleef het zelf.

Grand Café Centre Ville

Voor, tijdens of na een dagje shoppen kun je natuurlijk ook altijd neerploffen voor een lekker hapje en/of drankje bij ons grand café langs de Maas. Van Limburgse vlaai tot een cocktail, hier staat voor ieder wat wils op het menu. Bekijk de website voor meer informatie.

Op zoek naar meer inspiratie? Bezoek de website van de VVV. Veel plezier!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram