Foodshoppen bij Mosae Forum

Naast diverse horecagelegenheden, zijn er ook genoeg foodshops te vinden bij winkelcentrum Mosae Forum. Voor de (hobby) koks onder ons een echte aanrader. Wat dacht je bijvoorbeeld van een riante toko, een shop met Turkse specialiteiten of een ambachtelijke slagerij? Het is allemaal te vinden in onze foodkelder.

Turquoise-Mosae-Gusto-Maastricht
Turquoise Mosae Gusto
Amazing Oriental

Deze enorme toko heeft een groot assortiment aan authentieke smaken en specifieke producten. Met 8000 Aziatische A-merken kijk je je ogen uit. Maar geef ook vooral je reukorgaan de kost. In deze foodstore verkopen ze diverse kruiden en specerijen, wel 200 soorten instant noodles, sauzen, zoetigheden, fruit, groenten, drankjes etc. Daarnaast is er een groot aanbod diepgevroren hapjes zoals Dim Sum, maar ook garnalen. Tot slot worden een aantal heerlijke hapjes en drankjes zoals Bubble Tea, à la minute voor je bereid bij de ingang. Ook als je onderweg al trek krijgt zit je hier dus helemaal goed.

Laag Gubbelstraat 38, 6211 CG Maastricht

Amazing-Oriental-toko-Mosae-Forum-Maastricht
Amazing Oriental
Turquoise Mosae Gusto

Turquoise Mosae Gusto is een familiebedrijf met Turkse roots. Hier koop je o.a. vers gemarineerde olijven, tapenades, pasta’s, gedroogde vruchten, feta, noten, sauzen, kruiden en nog veel meer. Naast de koude specialiteiten zijn er ook Turkse, warme take away gerechten te koop. ‘Lahmacun’ (Turkse pizza) en Döner Kebab zijn klassieke voorbeelden. Met het ruime assortiment aan producten, de persoonlijke service en een fijne prijs/kwaliteitsverhouding is deze foodstore dé plek voor mensen die van koken én eten houden.

Laag Mosae Forum 15, 6431 DV Maastricht

Slagerij van Melik

Van Melik noemt zich met recht dé ambachtelijke slagerij van Limburg. Bij Du Chef kunnen vleesliefhebbers hun hart ophalen. Een uitgebreid assortiment vers vlees en vleeswaren volgens traditionele recepturen zijn hier de norm. Van heerlijke gemarineerde specialiteiten voor op de BBQ en buffetschalen, tot regionaal Limburgs varken (Livar) en Tante Door (100% Hollandse kip). In de winkel en op de website vind je zelfs diverse recepten en bereidingsvideo’s voor wat extra inspiratie.

Laag Mosae Forum 13, 6211 DV Maastricht

Slagerij-van-Melik-Mosae-Forum-Maastricht
Van Melik Du Chef
Jumbo

Een algemene supermarkt mag in ons winkelcentrum niet ontbreken. Deze gele rakker behoeft niet veel toelichting, buiten dat dit een ideale store is voor de dagelijkse boodschappen. De winkel is ruim opgezet en zorgt met de unieke Jumbo formule voor ultiem winkelplezier. Het grote assortiment (verse) producten, de fijne service en de laagste prijs dragen hier natuurlijk aan bij. Met de parkeergarage naast de deur is dit een ideale stop tijdens je food shoppingspree.

Laag Mosae Forum 5-6, 6211 DV Maastricht.

Rousseau chocolade

Deze verleidelijke zaak bevindt zich niet in onze kelder maar aan de Markt. Een walhalla voor zoetekauwen: Rousseau chocolade. Dit familiebedrijf maakt als 45 jaar luxe chocoladeproducten. Het basis assortiment bestaat uit 95 verschillende producten van de bekende, heerlijke chocolade. Daarnaast wordt er ingespeeld op verschillende seizoenen en feestdagen, denk aan paaseitjes voor Pasen, hartjes voor Valentijn, Vaderdag en Moederdag, kerstkransjes tijdens de kerstdagen en ga zo maar door. De diverse uitvoeringen bieden voor ieder wat wils. Trakteer een ander of geniet zelf van deze heerlijke verwennerijen.

Markt 52, 6211 CK Maastricht

Rousseau-chocolade-Mosae-Forum
Rousseau
Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram