Ingang Gemeenteloket Mosae Forum

Onze winkeliers krijgen regelmatig de vraag waar de ingang van het Gemeenteloket zich bevindt. Dat is best logisch, aangezien de gemeente hetzelfde adres heeft als het winkelcentrum. We geven opheldering.

Ingang-Gemeenteloket-Maastricht-Mosae-Forum
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Arnhem / 529.178

Mosae Forum is een project dat bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

  • Kantoren van de gemeente Maastricht, inclusief 28 vergaderkamers, een nieuwe raadzaal, een personeelsrestaurant ('de Maasmolen') en het zogenaamde Gemeenteloket met 16 balies op de begane grond van het Zuidgebouw.
  • Luxe appartementen en stadswoningen 
  • Het winkelcentrum Mosae Forum met 18 winkels (totaal 18.500 m2), waaronder filialen van internationale modeketens, een grote supermarkt en enkele horecazaken.
  • Een foodkelder. Aanvankelijk opgezet als Mosae Gusto!, een grote fine food market (3.500 m²), gelegen in het souterrain van het complex (gedeeltelijk gebruikmakend van de gewelven van oude wijnkelders).
  • Een ondergrondse parkeergarage met ruim 1150 parkeerplaatsen, verbonden met de nieuw aangelegde Maasboulevardtunnel.          

Dan komen we bij de vraag: "Waar ligt de ingang van het Gemeenteloket nu precies?". Dit is duidelijk op de foto hierboven te zien. Een draaideur onderaan de 'linkertoren' biedt toegang tot de Gemeente. Deze ingang ligt als het ware tussen de uiteinden van de Wilhelminabrug, aan de kant van de Markt. 

Hopelijk hebben we wat opheldering kunnen geven. Mochten er nog vragen zijn, stuur ons gerust een mail.

Tot ziens bij Mosae Forum!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram