Moederdag tips

Komende zondag staan alle soorten mama's weer in de spotlight. Natuurlijk verdienen ze elke dag waardering, maar nu een beetje extra. Heb jij iets liefs voor haar in petto? Zo niet, dan hebben we een paar leuke tips!

Moederdag-mosae-forum-tips

Kook voor haar

Of zorg voor al haar favoriete (kant en klare) hapjes! In onze foodkelder kun je met elk budget terecht. Onze traiteur Saveurs heeft allerlei zelfgemaakte lekkernijen en slagerij van Melik zorgt voor verse vleeswaren (ideaal voor een barbecue!). Eens iets anders? Neem een kijkje bij onze Aziatische supermarkt Amazing Oriental of laat je verrassen door de oosterse hapjes van Turquoise Mosae Gusto. Natuurlijk kun je alle aanvullende producten vinden bij de Jumbo. Check hun website voor inspiratie jumbo.com/recepten.

Ga voor chocolade

Misschien voor de hand liggend maar altijd welkom, topkwaliteit chocolade! Bij Rousseau koop je allerlei heeerlijke varianten. Een choco hart met een lieve kreet, maar ook diverse bonbons. Laat je adviseren in de winkel zodat je zeker weet dat je moeders favoriet er tussen zit.

Rousseau-moederdag-mosae-forum-maastricht

Geef shoptegoed

Heeft jouw moeder een favoriete kledingwinkel? Houd ze van sporten of krijgt ze geen genoeg van interieur accesoires? Geef haar dan een cadeaubon van haar favoriete store! Houd ze meer van beauty, ga dan bijvoorbeeld voor een bon van onze nagelsalon of scoor betaalbare producten bij Medikamente die Grenze (aanrader!). Zo heeft ze een goed excuus om een momentje voor zichzelf te nemen.

shoppen-casa-shops

Trakteer op een uitje

Hier kun je zelf ook van meegenieten ;). Trakteer je moeder op een terrasje langs de Maas, een vers broodje Bufkes of Subway en/of een kopje koffie met lekkers van Mickey Browns. Liever een activiteit samen doen? Plan een bezoekje aan het Musuem of Illusions en maak de leukste foto's samen. Een leuke herrinering voor later.

Hopelijk hebben we je wat last minute inspiratie kunnen geven. Het gaat om het gebaar!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram