Mosae Forum – horeca en foodstores

Naast de fashion en lifestyle shops, zijn er in winkelcentrum Mosae Forum diverse foodstores te vinden waar Bourgondiërs hun hart kunnen ophalen. Kom ook genieten tussen Markt en Maas! Hier volgt het eerste deel van ons ‘assortiment’.

Mosae-Forum-horeca-foodstores
Traiteur Saveurs

Je kent deze traiteur wellicht van zijn heerlijke gehaktballen en/of gehaktbrood. Toch wordt er nog veel meer lekkers verkocht. Van luxe hapjes en soepen tot maaltijden en desserts, als je zonder moeite indruk wilt maken of jezelf eens wilt trakteren zit je hier goed. Saveurs verkoopt trouwens ook diverse ‘delicatessen’, zoals zij dat noemen. Denk hierbij aan dressings, mosterd, mayo’s, unieke azijnen, wijn etc. De moeite waard om te proeven én leuk als cadeau.

Adres: Laag Gubbelstraat 14

Bufkes

Bufkes is onze leverancier van belegde broodjes uit het zuiden. De broodjeszaak is altijd op zoek naar nieuwe, echte smaken. Klassiekers als het ‘broodje Limburger’ zijn niet meer weg te denken uit het assortiment. Een tussenstop bij Bufkes mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je shoppingspree.   

Adres: Laag Mosae Forum 13

Broodjes-Bufkes-Mosae-Forum-Maastricht
Grand Café Centre Ville

Bij Centre Ville kun je altijd neerstrijken voor een hapje en/ of drankje aan de Maas. Met mooi weer is dit een heerlijke plek om even bij te komen op het terras. Wist je dat je hier ook terecht kunt voor catering? Er zijn verschillende opties qua buffetten en hapjes. Check de website en neem contact op voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook meteen even langsgaan.

Adres: Mosae Forum 163

Mickey Brown’s

Bij Mickey Browns staat koffie centraal. Alle soorten en maten worden verkocht, ‘to make you feel good’, zoals de slogan luidt. Niet zo’n fan van koffie? Niet getreurd, ook dan kun je hier terecht. Bovendien staan er heerlijke hapjes op het menu. Wat dacht je van pancakes, wafels of een smakelijke foccacia? Mickey has got it all. Je kunt je shoppingpauze aan één van de tafeltjes doorbrengen of lekkernijen afhalen.

Adres: Hoederstraat 32-34

lekkernijen-mickey-browns-mosae-forum
Subway

Subway is een broodjesketen die is overgevlogen uit Amerika. Hier krijg je diverse ‘subs’ die je helemaal zelf kunt laten samenstellen, van het soort brood tot de dressing. De vestiging in Mosae Forum heeft een aantal zitplekken en verkoopt daarnaast broodjes to go. 

Adres: Hoenderstraat 30

Geniet van al het lekkers dat Mosae Forum te bieden heeft bij één van onze foodstores, te weten: Turquoise Mosae Gusto, Amazing Oriental, Slagerij van Melik, Jumbo, en/of bovengenoemde horecagelegenheden. 

Tot ziens!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram