Shop leuke items voor kids

Wist je dat diverse stores in ons winkelcentrum ook items voor kinderen verkopen? Van kleding tot schoenen en accesoires. En natuurlijk genoeg lekkers om ze zoet te houden tijdens een shoppingspree. Check het aanbod hieronder.

s.oliver-kids-mosae-forum

Bever

Avontuurlijke kids die het liefst de hele dag rondrennen in de buitenlucht? Voor hen en alle andere kinderen die dol zijn op mooie printjes, nieuwe zwemkleding, of een paar stevige sandalen, is Bever dé winkel. Hier shop je trouwens ook een breed scala aan uitrusting, van zonnebrillen tot slaapzakken. Daarnaast kun je hier terecht voor (buiten) speelgoed en gadgets. Een feestje voor  jou én je kids. Check de website voor de hele collectie.

vanHaren

Bij vanHaren shop je schoenen, rugtassen, gymkleding en nog veel meer voor elke portemonnee. De mooiste merken behoren tot de collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar shiny sneakers of een paar kleurrijke sokken? Schoenmaten starten hier bij maat 19, dus ook voor de allerkleinsten kun je hier terecht. Loop eens binnen of check de website.

vanHaren-kids-sneakers-Mosae-Forum

Sissy-Boy Homeland

Sissy Boy biedt een grote collectie aan unieke artikelen, waaronder kleding, accesoires en speelgoed voor kids. De focus ligt bij dit Nederlandse merk op de bijzondere verbindingen die ontstaan als alle basisbehoeften mooi op elkaar aanlsuiten. In deze winkel zul je je gelijk thuisvoelen. Kledingmaten starten bij 22-24. Kom langs of check de website en ontdek al het moois dat ze te bieden hebben.

Esprit

Esprit is al jarenlang een bekend modemerk voor jong en oud. Hun collectie omvat mooie stukken voor volwassenen, en voor kids van alle leeftijden. Denk aan basics, nachtkleding, maar zeker ook modieuze kledingstukken en accesoires om de look compleet te maken. Kom het zelf van dichtbij bewonderen of neem alvast een kijkje op de website.

Esprit-kids-Mosae-Forum-Maastricht

H&M

Deze all time favorite heeft voor ieder wat wils. Voor zowel baby's als grotere kids shop je hier de fijnste basics, outdoor kleding en zelfs verkleedkleren. Vergeet ook vooral niet om een kijkje te nemen bij de schoenen én accesoires. Regelmatig komt er een speciale collectie met (film/serie) kidshelden in de winkels. Neem alvast een kijkje op de website voor het actuele aanbod en kom de items zelf bewonderen bij Mosae Forum.

s.Oliver

Bij s.Oliver kun je terecht voor diverse kinderkleding voor kids (vanaf maat 92) en tieners maar ook voor baby's. Daarnaast bevat de brede collectie ook leuke beddengoed opties, schoenen, beachwear en zelfs sieraden speciaal voor kids. Kom het zelf bekijken in de winkel of check de kleurrijke items alvast online via de website.

Neem je kids een keer mee als je gaat shoppen en maak kennis met al onze leuke merken en winkels. Tussendoor trek? Geen probleem, we hebben genoeg lekkers te bieden. Ontdek het hier.

Tot ziens!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram