Shoppen voor carnaval

Carnaval komt eraan! Heb jij alle accessoires al in huis en je boodschappenlijstje met lekkernijen klaar? Bij diverse shops van Mosae Forum kun je leuke én lekkere items scoren om er een groot feest van te maken. Hier volgen onze tips.

saveurs_maastricht.jpg

vanHaren

Altijd last van koude voeten? Bij vanHaren shop je niet alleen een paar schoenen om je carnavalsoutfit compleet te maken maar ook lekkere warme sokken! Mocht je nog een handige tas zoeken om je gsm in kwijt te kunnen of lekkers voor onderweg, dan kun je daarvoor ook bij hen terecht.

Kruidvat

Bij onze grote vestiging van het Kruidvat shop je diverse essentials voor de carnaval. Van nepwimpers tot haarspray en van verkleeditems tot confetti. Loop zeker even binnen om te kijken of je nog iets mist of onmisbaar leuks kunt vinden. Het Kruidvat blijft alle carnavalsdagen geopend.

kruidvat_0758.jpg

Traiteur Saveurs

Bij Traiteur Saveurs koop je het lekkerste gehaktbrood voor onderweg. Maar ze hebben nog veel meer lekkernijen. Van losse hapjes tot hele maaltijden, de opties zijn eindeloos. Al het werk is al voor je gedaan, jij hoeft alleen maar te smullen. Wat wil je nog meer?

van Melik

Slagerij van Melik biedt een enorm assortiment aan (vlezige) producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Maastrichts zuurvlees? Misschien wel de smakelijkste 'bodem' die je kunt leggen. Ga zeker even langs om je vastelaovend goed voor te bereiden.

van_melik_maastricht_mosae_forum.jpg

Jumbo

Bij onze supermarkt Jumbo kun je natuurlijk voor allerlei producten terecht. Alle ingrediënten om een stevige maaltijd te maken, je schmink aan het einde van de dag te verwijderen of drankjes te kopen voor onderweg zijn hier te vinden. Doe er je voordeel mee!

Rousseau

Ben je een echte zoetekauw? Dan ben je bij Rousseau aan het juiste adres. Met hun 'prinsheerlijke' producten kom je meteen in de stemming. Clowns, 'Alaaf' en de carnavalskleuren komen terug op hun ambachtelijke producten. Smikkelen maar!

rousseau_maastricht.jpg

Maak er heerlijke dagen van.

Vastelaovend same!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram