Traiteur Saveurs slaat nieuwe weg in

Traiteur Saveurs gaat de focus verleggen naar productie voor andere winkels en horecagelegenheden in de regio. Dat betekent dat de fysieke winkel bij Mosae Forum per 1 mei gaat sluiten. Bij een nieuwe koers hoort ook een nieuwe naam: M-angé.

traiteur-saveurs-mosae-forum-maastricht

Belangrijke stap

De winkel is 17 jaar onderdeel geweest van winkelcentrum bij Mosae Forum. "Hoewel dit het einde van een tijdperk markeert, zijn we enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die voor ons liggen", zeggen de eigenaren. 

De keuken is gevestigd in Sittard. Particulieren zijn daar nog steeds van harte welkom om bestellingen te plaatsen of catering te bestellen. Bovendien zijn de producten verkrijgbaar in diverse verswinkels in de regio.

Nieuwe naam

Hoewel de naam verandert in M-angé, blijft de merknaam Saveurs bestaan voor onder andere het gehaktbrood en de appeltjesdressing.

Uitverkoop

De komende weken zijn de laatste producten in de winkel met leuke kortingen verkrijgbaar van woensdag t/m zaterdag. De winkel is voor het laatst geopend op vrijdag 26 april, in verband met Koningsdag.

Contact

Via de website www.m-ange.nl kunnen klanten meer informatie vinden over het assortiment en bestellingen.

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram