Vaderdag tips

Vaderdag komt eraan. Een leuk moment om je dierbare (plus)vader, opa of partner wat extra aandacht te geven. Want dat verdient hij! Dat kan op allerlei manieren en met alle budgetten. Check onze tips voor wat inspiratie.

vaderdag-mosae-forum-maastricht

Kokerellen

Kook voor hem of regel zijn favoriete ingrediënten, voor een barbecue bijvoorbeeld! In onze foodkelder kun je met elk budget terecht. Onze traiteur Saveurs heeft allerlei zelfgemaakte lekkernijen en slagerij van Melik zorgt voor verse vleeswaren. Liever iet nieuws proberen? Neem een kijkje bij onze Aziatische supermarkt Amazing Oriental of laat je verrassen door de oosterse specialiteiten van Turquoise Mosae Gusto. Natuurlijk kun je alle aanvullende producten vinden bij de Jumbo. Check hun website voor inspiratie jumbo.com/recepten.

Is je vader/opa/partner meer een zoetekauw? Ga dan langs bij chocolaterie Rousseau.  Laat je adviseren in de winkel zodat je zeker weet dat zijn favoriet er tussen zit.

Neem hem mee

Je kunt er natuurlijk ook een uitje van maken. Neem hem mee voor een fris biertje op ons terras langs de Maas. Of trakteer hem op een vers broodje Bufkes of Subway en/of een kopje koffie van Mickey Browns. Liever samen puzzelen? Plan een bezoekje aan het Musuem of Illusions.

proost-vaderdag-mosaeforum

Ga voor verzorging

Een lekker luchtje of verzorgingsproduct doet het ook altijd goed. Betaalbare producten scoor je bij Medikamente die Grenze (aanrader!) of Kruidvat

Cadeaubon

Heeft jouw vader/opa/partner een favoriete kledingwinkel? Houd hij van sporten of staat hij graag in de keuken (lees achter de barbecue)? Geef hem dan een bon van zijn favoriete (food)store

Succes!

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram