Werkzaamheden Gubbelstraat

Van 19 februari tot uiterlijk 1 mei 2024 werkt de gemeente Maastricht aan de Gubbelstraat. Tijdens het werk is de Gubbelstraat afgesloten voor verkeer. Alleen voetgangers kunnen door. 

Gubbelstraat-Maastricht
Foto: maastrichtbereikbaar.nl

Werkzaamheden

De gemeente vernieuwt de  natuursteen van de rijbaan en asfalteert het kruispunt Maasboulevard - Gubbelstraat - Wilhelminabrug. Het onderhoud is nodig om de Gubbelstraat veilig en toekomstbestendig te maken.  De natuursteenkeien kunnen de zware belasting van bussen niet goed dragen. Daardoor ontstaan gaten in de bestrating die zorgen voor onveilige situaties, vooral voor fietsers. 

De werkzaamheden bestaan uit twee fases:

  • Fase 1 vanaf 19 februari: wordt er in de Gubbelstraat gewerkt.
  • Fase 2 van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2024: is een weekendafsluiting van het kruispunt Maasboulevard - Gubbelstraat - Wilheminabrug. Over de weekendafsluiting volgt snel meer informatie.

Tijdens de werkzaamheden blijft het winkelcentrum Mosae Forum, ondernemers en de huisarts en apotheek (gelegen aan de Gubbelstraat) bereikbaar.

Omleidingen

Houd tijdens de werkzaamheden rekening met omleidingen. Kijk op de website van Maastricht Bereikbaar voor meer informatie.

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram