Zomer essentials shoppen

Klaar voor een zonnige vakantie? Bij Mosae Forum shop je de leukste zomer musthaves voor thuis of op reis. Pak je checklist erbij en kom langs in onze stores. Hier moet je zijn voor de handigste items en beste aanbiedingen.

Casa-buiten-zomer-essentials

Casa

 Ga jij deze zomer lekker picknicken met je kids, vrienden of je lover? Of ben je meer van een vuurtje in de tuin? Bij Casa shop je de mooiste manden & kleden, glashangers (om je drankje te bewaken), vuurschalen en alles om je zomerse maal mee te bereiden. Ook als je naar het strand gaat kun je hier terecht. Wat dacht je van een opblaasbare leeuw voor je kids, een relaxte strandstoel, parasol of koeltas? Enne, er is volop sale! 

Kruidvat-zomer-essentials

Kruidvat

Onze alltime favorite: Kruidvat! Ga je flink zonnen deze zomer, dan is een bezoekje aan deze drogist natuurlijk een must. Van zonnebrand (let op de acties!) voor de juiste bescherming, tot Deet, medicatie en pleisters, hier kun je alles vinden. Vragen over geneesmiddelen? Vraag het personeel! Ook voor mini toiletartikelen, een wereldstekker (!) en slippers kun je terecht in deze store. Vergeet je leukste afbeeldingen niet te bundelen of af te drukken bij de fotokiosk ;).

Bever-kamperen-zomer-essentials

Bever

Ben jij een avontuurlijke vakantieganger? Dan moet je bij Bever zijn! Hier kun je terecht voor zo ongeveer alle mogelijke kampeer / zwem / hike accessoires. Van tenten tot wandelschoenen, backpacks en zwemkleding. Maar ook voor navigatie tools, reisslotjes en zelfs inline skates ben je hier aan het juiste adres. Bekijk, test en bevraag het assortiment zelf in onze winkel. Check zeker de acties en sale artikelen.

We wensen je een heerlijke vakantie, of je nu op reis gaat of dicht bij huis blijft. 

Tot ziens bij Mosae Forum

Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram